AcasăSPORTAntrenorul lui CFR Cluj, favorit sa preia FC Porto

Antrenorul lui CFR Cluj, favorit sa preia FC Porto

Jorge Costa poate pleca de la CFR fara sa fi antrenat echipa in vreun meci

Dupa jucatorii Cristi Sapunaru si Alvaro Pereira, campionatul patronat de Mitica Dragomir poate trimite si un antrenor pentru banca tehnica a lusitanilor.

Jorge Costa poate pleca de la CFR fara sa fi antrenat echipa in vreun meci

Iminenta plecare a lui Andre Villas Boas in Anglia, la Chelsea, produce rumoare nu doar la FC Porto, ci si in Romania. CFR Cluj poate ramane fara antrenor principal, dupa ce „A Bola” a scris ca Jorge Costa este primul nume pe lista lusitanilor. Fostul capitan de pe „Dragao” a semnat in luna mai contractul cu gruparea ardeleana, iar de doua zile se afla in cantonament cu echipa la Abtenau, in Austria.

„Costa poate sosi in orice moment la Porto, deoarece are o clauza care-l elibereaza pe loc de CFR in cazul in care doreste sa se intample asta”, scrie sursa citata. O alta optiune pentru presedintele Pinto da Costa este Jose Peseiro, fostul tehnician al Rapidului. Ramas fara angajament dupa ce a fost demis de la carma reprezentativei Arabiei Saudite, Peseiro se bucura de o imagine excelenta in Portugalia.

CV-ul sau cuprinde un mandat de un sezon la Real Madrid, ca „secund” al lui Carlos Queiroz, si apoi o calificare in finala Cupei UEFA cu Sporting (2005), in calitate de „principal”. Cum era si de asteptat, Jorge Costa a intrunit cele mai multe voturi din partea fanilor, fosta glorie a „dragonilor” fiind urmata in optiunile suporterilor de Jose Peseiro, Paolo Bento si Leonardo Jardim (proaspat instalat antrenor la Sporting Braga).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger