AcasăSPORTAntrenorul lui Bute: "Pavlik e rudimentar, dar periculos"

Antrenorul lui Bute: „Pavlik e rudimentar, dar periculos”

Kelly Pavlik vrea sa revina in boxul mondial printr-un meci cu Bute

Desi promotorii celor doi boxeri inca nu au batut palma pentru un meci in toamna, o disputa intre Lucian Bute si Kelly Pavlik pare tot mai sigura, Stephan Larouche, antrenorul romanului, analizand, pentru presa canadiana, ultimul meci sustinut de american.

Bute si Larouche pregatesc revenirea in top a lui Lucian

Larouche considera ca americanul Kelly Pavlik este adversarul ideal pentru Bute, „Fantoma” avand un stil asemanator cu cel al britanicului Carl Froch, pugilistul in fata caruia Lucian vrea sa-si ia revansa in martie anul viitor.

Kelly Pavlik vrea sa revina in boxul mondial printr-un meci cu Bute

„Pavlik este un boxer rudimentar, dar care loveste puternic si care ii poate pune probleme lui Lucian. Se bazeaza pe un stil dur, asemanator cu cel al lui Froch, iar aceasta situatie ne-ar putea ajuta sa pregatim mai bine revansa cu Carl” a precizat antrenorul de la Interbox. Pavlik l-a invins, la sfarsitul saptamanii trecute, pe Will Rosinsky, la decizie, iar Larouche spune ca i-a descoperit americanului cateva puncte bune, dar si foarte multe carente. Antrenorul lui Bute a ramas impresionat de frecventa cu care Pavlik a reusit sa puncteze cu loviturile puternice (178 din 392, respectiv 45%), insa spune ca americanul puncteaza rar din combinatii si isi atinge punctul maxim in reprizele de mijloc, avand mari probleme cu conditia fizica pe final. Jean Bedard, promotorul lui Bute, si Cameron Dunkin, managerul lui Pavlik, negociaza intens un meci intre cei doi pugilisti in octombrie sau noiembrie, la Montreal sau la Bucuresti.

author avatar
Cristi Ionita
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger