AcasăSPORTAntrenorul CFR Cluj, parasit de nevasta din cauza alcoolului si a batailor...

Antrenorul CFR Cluj, parasit de nevasta din cauza alcoolului si a batailor

Jorge si Isabel s-au casatorit la Porto in 1993

Isabel si Jorge Costa, antrenorul formatiei CFR Cluj, au decis sa puna capat unui mariaj de aproape 18 ani.

Jorge si Isabel s-au casatorit la Porto in 1993

Principalul motiv al rupturii dintre cei doi il reprezinta iesirile in decor ale antrenorului in varsta de 40 de ani. Poreclit “Animalul” – pentru comportamentul vulcanic de pe teren – ex-jucatorul lui FC Porto, Jorge Costa, si-a pastrat temperamentul si dupa retragerea din activitate, portughezul lasandu-se deseori prada aburilor alcoolului.

Portughezii de la “Lux” au dezvaluit scandalul din familia Costa

Desi Jorge a negat incidentul din octombrie 2011, cand presa a anuntat ca tehnicianul CFR-ului si-ar fi batut nevasta, iar aceasta a plecat in Portugalia, Isabel Costa s-a saturat de jongleriile tehnicianului cu sticlele de bautura si a intentat actiunea de divort.

De asemenea, fosta doamna Costa si-a informat prietenii ca nu mai apreciaza viata barbatului ei, care este nevoit sa plece mereu de langa ea, refuzand sa mai continue un mariaj la distanta. Jorge si Isabel sunt casatoriti de 18 ani si au impreuna trei baieti: David, Guilherme si Salvador. “Animalul” a devenit antrenorul lui CFR Cluj in mai anul trecut, preluand echipa de la Alin Minteuan dupa finalul sezonului 2010-2011.

author avatar
Cristi Ionita
485 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger