AcasăSPORTAntrenorul Barcelonei intra joi in operatie

Antrenorul Barcelonei intra joi in operatie

Clubul catalan a remis presei un comunicat oficial in care explica situatia tehnicianului Tito Vilanova, caruia i-a recidivat tumoarea la glanda parotida, extirpata in urma cu un an.
Liderul la zi din Primera Division va fi supus joi unei interventii chirugicale. Dupa operatie, Tito Vilanova va ramane internat inca 3 sau 4 zile in clinica medicala Vall d’Hebron, aceeasi in care a fost tratat si anul trecut, la prima operatie. Pentru „principalul” Barcelonei urmeaza sase saptamani de sedinte de chimioterapie si radioterapie si, in functie de cum raspunde pacientul la tratament, medicii vor decide daca poate reveni sau nu pe banca tehnica a echipei „blau-grana”.
Miercuri seara, fiul sau, Adria Vilanova, a confirmat si el, pe reteaua de socializare „Twitter”, drama prin care trece parintele sau: „Multumesc tuturor pentru incurajari, sunteti imensi. Totul va iesi bine! Va salut!”.
Conform presei spaniole, Tito Vilanova a fost prezent la sedinte de pregatire a Barcelonei de miercuri seara, dar n-a condus antrenamentul, lasat in sarcina „secundului” Jordi Roura, cel care, mai mult ca sigur, va fi „interimar” la meciul cu Real Valladolid, din acest weekend. Vilanova a tinut sa le dea personal elevilor sai vestea reaparitiei cancerului, cerandu-le, totodata, sa dea dovada de profesionalism in aceste clipe grele prin care trece vestiarul catalan.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger