AcasăSPORTAntrenorii din Liga 1 tremura in post: revine Rednic!

Antrenorii din Liga 1 tremura in post: revine Rednic!

Astra Ploiesti este prima optiune pentru tehnicianul in varsta de 49 de ani, in conditiile in care actualul antrenor al prahovenilor, Tibor Selymes, are statut de angajat sezonier.

Cinci cluburi a antrenat Rednic in Liga 1: Rapid, FCM Bacau, Univ.Craiova, FC Vaslui si Dinamo

Duminica seara, gruparea azera Khazar Lankaran a pierdut, pe teren propriu, derby-ul cu Inter Baku, iar socul rezultatului (0-1) se poate simti tocmai in Romania in cateva zile. Mircea Rednic a fost demis de la Khazar, formatie aflata pe locul 3 in campionat, in spatele rivalelor din Capitala, Neftci si Inter, vestea starnind o puternica emotie – si nu de empatie! – in randul tehnicienilor din Liga 1. Posesor al unui CV impresionant (a castigat toate trofeele posibile pe plan intern, atat cu Dinamo, cat si cu Rapid!), cel poreclit „Strambu'” poate produce seisme puternice la mai toate cluburile din Liga lui Mitica. Deja se zvoneste ca miliardarul Ioan Niculae intentioneaza sa-l puna pe Rednic sef peste echipa sa, Astra Ploiesti tintind cupele europene din sezonul urmator. In plus, Tibor Selymes stie ca in pauza de iarna i se va multumi pentru activitatea depusa, pe banca urmand a fi instalat un staff tehnic nou.

Frisoane in Giulesti si la Cluj

Pe langa varianta Astra, pentru Mircea Rednic exista si posibilitatea unui „transfer” in Giulesti, cunoscuta fiind relatia extraordinara pe care acesta o are cu patronul George Copos. Si cum Razvan Lucescu tocmai a scos echipa din Europa League, incasand primele fluieraturi din partea fanilor, nu-i exclus ca Rapidul sa atace returul cu Rednic la timona, omul care le-a adus ultimul titlu din istorie, in 2003. Se zvoneste, de asemenea, ca si Florian Walter il doreste pe Mircea Rednic la „U”, clujenii nereusind sa se impuna ca o forta in Liga 1 cu Ionut Badea antrenor principal.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger