AcasăSPORTAntrenamente specifice luptatorilor de gherila

Antrenamente specifice luptatorilor de gherila

Luptatorul roman Catalin Zmarandescu are posibilitatea sa-si indeplineasca visul: campion mondial in MMA. Intre fostul bodyguard al lui Gigi Becali si centura cu diamante sta un colos de 150 de kilograme!

Lucero are 22 de victorii si 23 de infrangeri la activ

Confruntarea titanilor va avea loc maine seara in localitatea Aldershot, o suburbie a Londrei, capitala Angliei. Deja campion european in versiunea IFC, Catalin Zmarandescu tinteste si titlul mondial inainte de a bate la portile Americii, patria luptelor de MMA.

Zmarandescu si-a tatuat numele copiilor pe brate

Constient ca meciul cu Vince Lucero va fi unul dificil, sportivul roman a trecut printr-un cantonament „de gherila” la sala din Waltham Abbey, unde este antrenat de Terry Wright.

Catalin si antrenorul Terry Wright

Englezul l-a supus pe Zmarandescu unui adevarat calvar: sedinte de pregatire specifice trupelor militare ale Marii Britanii combinate cu elemente folosite la antrenamente de participantii in concursurile „World Strongest Man”! Astfel, fostul bodyguard al lui Gigi Becali a fost obligat sa dea ture de sala tragand dupa el un cauciuc de tractor, dar si sa se bata in ring cu mai multi adversari deodata, purtand pe fata o masca de gaze.

Catalin a folosit saci speciali pentru a exersa lupta la sol

Dupa acest supliciu, Catalin Zmarandescu a declarat ca este gata sa moara cu americanul Lucero de gat! Lupta va avea loc pe durata a trei reprize de cate cinci minute. Organizatorii meciului se lauda ca au vandut peste 10.000 de licente TV, gala urmand a fi transmisa in sistem pay-per-view.

Sacrificii pentru copii

Zmarandescu a exersat loviturile de genunchi

Ajuns la 40 de ani, Catalin Zmarandescu s-a vazut nevoit s-o ia de la zero. Asa a ales sa faca ce stie mai bine, respectiv sa se bata in concursuri de MMA.

Zmarandescu profita din plin de pauza primita

Uzura fizica si numeroasele lovituri incasate se resimt din plin, insa luptatorul nu se plange, convins fiind ca numai astfel le poate asigura un viitor celor doi copii, Alexandra si Mihai. Zmarandescu a plecat in Anglia dupa ce s-a eliberat din inchisoare, moment cand a decis si sa rupa orice legatura cu Gigi Becali, pentru care a fost bodyguard timp de mai multi ani.

Un alt roman se bate la Aldershot

Romanului i s-au umflat bratele de la efort

Zmarandescu nu va fi singurul roman care se bate in gala de la Aldershot. David Lupu, originar din Galati, va sustine un meci pe reguli de K1 impotriva britanicului Romy Da Silva. Si cum acesta este primul meci sustinut de Lupu in IFC, disputa va avea loc pe durata a trei reprize de cate doua minute.

author avatar
Cristi Ionita
1.053 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger