AcasăSPORTAntinevralgic de Piatra Neamt. Steaua, insanatosita de Ceahlaul

Antinevralgic de Piatra Neamt. Steaua, insanatosita de Ceahlaul

Cristi Tanase a fost printre cei mai buni stelisti in meciul cu Ceahlaul

Steaua avea nevoie de o victorie in Moldova si a obtinut-o in mai putin de 45 de minute. Fiorosi inainte de meci, fotbalistii Ceahlaului nu le-au stricat bucurestenilor karma inaintea importantei „duble” cu Astra Giurgiu.

Cristi Tanase a fost printre cei mai buni stelisti in meciul cu Ceahlaul

Batuta in Liga Campionilor si fara succes pe plan intern de mai bine de o luna, trupa lui Laurentiu Reghecampf trebuia cu orice pret sa se impuna la Piatra Neamt; altfel, „dubla” cu Astra risca sa nu mai capete nicio importanta. Pe cat de tare s-a straduit Vasile Miriuta sa bage spaima-n bucuresteni inaintea meciului, pe atat de apatici si previzibili au fost jucatorii sai in timpul partied. Iar cand adversara il are de partea sa si pe arbitrul Cristi Balaj, atunci triumful este garantat! Adi Popa si Nicusor Stanciu au adus campioanei cele trei puncte cu doua goluri marcate inca din prima repriza.

„Steaua a primit 8-9 puncte cadou”

Presedintele giurgiuvenilor, Dinu Gheorghe, nu i-a ramas dator lui Mihai Stoica, dupa ce managerul Stelei ironizase arbitrajul meciului Astra – Viitorul. „ Sa-i fie rusine lui Mihai Stoica pentru aluzia cu Fox Mulder, mai ales ca echipa lui a primit 8-9 puncte cadou. Ii doresc sa aiba un Craciun fericit, dar ma asteptam sa fie mai echilibrat. Eu n-am vazut meciul de la Piatra Neamt, insa am inteles ca stelistii au zburdat pe teren. Dupa cum spunea domnul Iordanescu, Astra n-are nici o sansa cu Steaua. E mobilizare generala pentru victoria Stelei. Poate ca o sa ne ia si in Armata inaintea acestor meciuri”, a declarat Dinu Gheorghe.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger