AcasăSPORTAnthony Dirrell, facut knock-out de o motocicleta

Anthony Dirrell, facut knock-out de o motocicleta

Anthony Dirrell este neinvins in 24 de meciuri sustinute la profesionisti

Boxerul american Anthony Dirrell, pugilistul pe care cei de la Showtime voiau sa-l vada intr-un meci impotriva lui Lucian Bute, si-a fracturat rupt piciorul stang intr-un accident de motocicleta.

Anthony Dirrell este neinvins in 24 de meciuri sustinute la profesionisti

Anthony Dirrell iesise la o plimbare cu motocicleta prin orasul sau natal, Flint, Michigan, in momentul in care o masina i-a aparut subit in fata, astfel ca impactul nu a mai putut fi evitat. Americanul a suferit o dubla fractura, la brat si picior, si a fost transportat de urgenta la spitalul din localitate, unde a fost supus unei interventii chirurgicale complicate.

Accidentarile l-au scos din calcule pentru cel putin sase luni, astfel ca fratele mai mic al lui Andre Dirrell nu va mai boxa anul acesta. La aproape 28 de ani, Anthony are un palmares impresionant la profesionisti. Americanul a castigat toate cele 24 de meciuri disputate pana acum, in 21 dintre acestea impunandu-se inainte de limita. Anthony a fost descoperit cu cancer limfatic in 2007, boala de care a scapat in 2008, dupa ce a facut chimioterapie mai mult de un an.

author avatar
Cristi Ionita
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger