AcasăSPORTAntalya, paravan pentru blaturi la pariuri?

Antalya, paravan pentru blaturi la pariuri?

Meciul "U"Cluj - Lechia Gdansk a avut un deznodamant suspect

Primele rezultate ale formatiilor din Liga 1, inregistrate in meciurile de pregatire din Antalya, au fost suficient de ciudate incat sa atraga atentia celor care vaneaza „aranjamentele” la casele de pariuri

Meciul "U"Cluj - Lechia Gdansk a avut un deznodamant suspect

Miercuri, doua dintre echipele cu pretentii ale campionatului au dezamagit in partidele test disputate in Turcia. Universitatea Cluj a pierdut cu Lechia Gdansk, locul 12 in Polonia, scor 0-1, iar liderul FC Dinamo si-a aratat neputinta (scor 0-1) in fata celor de la Taraz (locul 8 in Kazahstan), grupare care participa la play-off-ul pentru evitarea retrogradarii. Doua rezultate surprinzatoare care, cu siguranta, au provocat panica multor case de pariuri, mai cu seama ca un esec al „cainilor” nu era luat in calcul, Dinamo avand cota 11 sa piarda! Exista banuieli ca unele cluburi incearca sa-si echilibreze bugetele cu ajutorul mizelor pe propriile jocuri, oferta caselor de pariuri fiind una extrem de bogata din acest punct de vedere. Nu doar gruparile din Liga 1 sunt suspectate. De pilda, in ultimele zile, s-a produs rezultate ciudate si in meciurile amicale jucate de formatii importante ale continentului.

Rusii de la TSKA Moscova au pierdut cu 0-2 in fata divizionarei secunde iberice Real Murcia (locul 8 in Segunda Division), Dinamo Kiev a fost ridiculizata de Fortuna Dusseldorf, lider in 2.Bundesliga (scor 2-5), iar FC Basel, echipa care a lasat in afara Champions League pe Manchester United, a fost invinsa de FC Vaduz, locul 9 in liga a doua helveta, scor 2-3.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
258 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger