AcasăSPORTAnna Abramovici, viata in umbra miliardarului

Anna Abramovici, viata in umbra miliardarului

Anna este una dintre cele mai dorite tinere din cauza averii

Ajunsa la varsta de 19 ani, fata cea mare a miliardarului rus Roman Abramovici are la activ o lodogna rupta si multe acte de caritate.

Roman a renuntat la o casatorie de 15 ani pentru relatia cu Daria

Cunoscut mai ales pentru averea sa uriasa, 11,2 miliarde de dolari conform topului Forbes pe 2011, si pentru investitiile facute la clubul de fotbal Chelsea Londra, Roman Abramovici si-a tinut, pe cat posibil, viata intima departe de ochii presei. Oligarhul rus, in varsta de 45 de ani, a fost casatorit de doua ori, cu Olga Lisova (1987- 1990) si cu Irina Malandina (1991-2007), inainte de a se cupla cu actuala iubita, Daria Jukova. Abramovici are sase copii, cinci cu Irina si unul cu Daria, iar cel mai mare dintre copii, si favorita sa, este Anna Abramovici, care s-a nascut in 1992.

O iubire de-o vara

Anna este una dintre cele mai dorite tinere din cauza averii

Imediat dupa ce a implinit 18 ani, anul trecut, Anna s-a logodit cu avocatul Nikolai Lazarev, cu noua ani mai in varsta. Miliardarul de la Chelsea a strambat din nas, dar s-a declarat dispus sa cotizeze 8 milioane de lire sterline pentru nunta mult visata de fata. Din fericire pentru mostenirea familiei, Anna a ascultat de sfaturile primite si a intrerupt logodna dupa mai putin de un an. Tanara a pus despartirea pe seama diferentelor dintre cei doi. Scolit si muncit la Londra, Lazarev era considerat “mult prea tocilar”.

S-a mutat cu mama

Tanara rusoaica locuieste intr-un apartament din aceasta cladire

Desi avea posibilitatea sa preia una dintre numeroasele proprietati ale tatalui, Anna Abramovici a decis sa se mute alaturi de Irina, mama sa, in Belgravia, cartier de lux al Londrei. Anna a preluat un apartament cu patru camere dintr-o casa in care Roman si Irina au locuit pana la despartirea din 2007. In apartamentul respectiv au stat, pe vremuri, bonele familiei Abramovici. Irina a ales sa traiasca alaturi de mama si surorile sale pentru ca nu a fost de acord cu relatia dintre Roman si Daria, logodnica afaceristului fiind cu 15 ani mai tanara.

Acte de caritate

Anna Abramovici a rupt relatia cu Lazarev (medalion), spre bucuria tatalui ei

Anna a mostenit de la parintii ei dorinta de a-si imparti averea cu cei nevoiasi. Rusoaica este vazuta mai mereu cum imparte bancnote celor fara adapost sau face donatii unor fundatii care au ca scop ajutorarea copiilor. Anna studiaza artele si se ocupa deja de mai multe galerii. Fata patronului de la Chelsea este insotita aproape in permanenta de body-guarzi, in conditiile in care ea are asigurata o mostenire de doua miliarde de dolari de la tatal sau.

author avatar
Cristi Ionita
2.234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger