AcasăSPORTAnja Andersen si-a reintalnit in Serbia jucatoarele preferate: Neagu si Bojana

Anja Andersen si-a reintalnit in Serbia jucatoarele preferate: Neagu si Bojana

Anja Andersen, cu ochii pe Romania si Muntenegru

Fosta antrenoare a gruparii Oltchim Rm.Valcea, Anja Andersen, este prezenta la Europeanul din Serbia in calitate de comentator al televiziunii daneze TV2. Andersen s-a bucurat de reintalnirea cu jucatoarele sale preferate, Cristina Neagu si Bojana Popovic.

Anja Andersen, cu ochii pe Romania si Muntenegru

In varsta de 49 de ani, Anja Andersen nu a putut lipsi de la Campionatul European de handbal feminin din Serbia. In calitate de analist-comentator pentru televiziunea daneza TV2, fosta antrenoare a „galacticelor” de la Valcea a tinut sa fie prezenta alaturi de sportul care a facut-o celebra.

Daneza s-a intalnit  la Vrsac cu doua dintre jucatoarele sale de suflet, Cristina Neagu si  Bojana Popovic, doua sportive pe care a avut ocazia sa le antreneze in cariera. Cu muntenegreanca Bojana, fosta eleva la Slagerse, Anja a avut mai mult timp de zabovit, avand in vedere ca Popovic se afla doar in vacanta la Europene, ea retragandu-se din activitate dupa Jocurile Olimpice de la Londra. Cu Neagu, intalnirea a durat ceva mai putin, romanca pregatind meciul de aseara cu Rusia. Anja Andersen va comenta pentru TV 2 toate confruntarile grupei D, care se disputa in „Millennium Center” din Vrsac, dar echipa preferata pentru antrenoarea intrata si ea intr-o vacanta prelungita ramane reprezentativa Danemarcei. Totusi, intr-un interviu acordat presei din tara natala, Andersen a afirmat ca, in opinia ei, Norvegia va castiga editia 2012 a Campionatului European. Norvegia face parte din grupa A, alaturi de Ucraina, Serbia si Cehia.

author avatar
Sebastian Stan
784 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger