AcasăSPORT"Animalul" Pascal e pe lista lui Bute

„Animalul” Pascal e pe lista lui Bute

Bute si Larouche colaboreaza de un deceniu

Abia revenit in sala de antrenamente, dupa o luna de pauza, Lucian Bute pare hotarat sa-si programeze cat mai rapid un nou meci, indiferent de numele viitorului adversar.

Bute si Larouche colaboreaza de un deceniu

Stephan Larouche, antrenorul lui Bute, a afirmat, intr-un interviu acordat fightnews.ca, ca luptatorul roman nu duce lipsa de oferte si ca gruparea Interbox va anunta cat de curand numele viitorului adversar al lui Bute.

Pascal are 26 de victorii la profesionisti, doua obtinute impotriva lui Adrian Diaconu

„Sunt multi boxeri dornici sa-si masoare fortele cu Lucian. Important este ca noi sa analizam bine variantele si sa luam cea mai buna decizie pentru el” a precizat Larouche. Tehnicianul canadian recunoaste ca exista si varianta unui meci cu Jean „Animalul” Pascal pentru noiembrie sau decembrie, la Montreal. La fel ca si in cazul Adonis Stevenson, un meci Bute – Pascal s-ar bucura de un real succes in Canada, ambii luptatori fiind extrem de iubiti. Disputa depinde de rezultatul meciului pe care boxerul de origine haitiana il are de disputat pe 11 august, impotriva americanului Tavoris Cloud. Daca Pascal il invinge pe Cloud, va deveni noul campion mondial IBF la categoria semigrea si este putin probabil sa accepte un meci cu Bute la supermijlocie, mai ales in conditiile in care canadianul n-a mai boxat la aceasta categorie din aprilie 2009, cand l-a invins, prin knock-out in repriza a cincea, pe argentinianul Pablo Nieves. De partea cealalta, Lucian se teme ca daca va face pasul catre categoria semigrea are sanse minime sa mai revina la supermijlocie.

author avatar
Cristi Ionita
305 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger