AcasăSPORT"Animalul" a debutat cu o victorie pe banca CFR-ului - VIDEO

„Animalul” a debutat cu o victorie pe banca CFR-ului – VIDEO

La primul meci oficial cu „Animalul” Jorge Costa pe banca, CFR Cluj s-a impus, cu 2-0, in disputa cu Astra Ploiesti din prima etapa a Ligii I la fotbal.

CFR-istii s-au incalzit greu in partida cu Astra de pe teren propriu si ploiestenii au ratat doua ocazii uriase in primele 11 minute ale partidei.

Sutul violent al lui Ndoye din minutul 4, de la 30 de metri, a fost retinut cu emotii de Nuno Claro, dupa ce balonul a fost deviat. Miranda a ratat ocazia meciului in minutul 11, cand a incercat sa impinga balonul in plasa cu o lovitura cu capul, din plonjon, dar mingea a trecut pe sub atacantul argentinian si s-a dus paralel cu linia portii clujene.

Raspunsul CFR-ului a venit imediat si Kapetanos a sutat putin pe langa poarta dintr-o pozitie foarte buna.

Momentul decisiv al meciului s-a petrecut in minutul 16, cand Modou Sougou, unul dintre jucatorii adusi de clujeni in aceasta vara, a deschis scorul cu un vole senzational. Rafael Bastos a centrat de pe stanga spre dreapta si Sougou a sutat imparabil, la coltul lung.

Acelasi Sougou, cel mai bun jucator de pe teren, putea sa faca 2-0 in minutul 60, dar sutul sau, din centrul careului, a lovit bara din dreapta a portii aparate de fostul stelist Cezar Lungu.

Sougou a fost si la originea golului de 2-0 reusit de Nuno Diogo in minutul 70. Renan a centrat de pe dreapta, Sougou a prelungit inteligent, pe spate, cu capul si Nuno Diogo a punctat cu o superba lovitura cu capul.

Pana la final tabela nu a mai suferit modificari, astfel ca CFR Cluj obtine o victorie de moral impotriva unui adversar, Astra Ploiesti, care a fost departe de pretentiile anuntate pentru noul sezon.

Jorge Costa a inceput cu Nuno Claro – Lionn, Nuno Diogo, Rada, Camora – Peralta, Gabi Muresan, RenanModou Sougou (Hora 89), Kapetanos (Cristi Bud 65), Rafael Bastos (Nicoara 74).

Tibor Selymes a raspuns cu Lungu – Mihalache, Lucian Goian, Miguel, Maranhao – Stratila, Ndoye, Kubala (Seto 78), Cosmin Matei (Tigoianu 26, Bogdan Rusu 86) – Fatai, Miranda.

Intr-un alt meci din prima etapa a Ligii I la fotbal, Ceahlaul Piatra Neamt si Pandurii Targu Jiu au incheiat la egalitate, 1-1. Gafita a deschis scorul pentru gazde, in minutul 25, iar Stromajer a egalat imediat dupa pauza, in minutul 49.[youtube]lHmnnPqQzk8[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger