AcasăSPORTANI : "Tata Puiu" poate fi si la Senat si la nationala

ANI : „Tata Puiu” poate fi si la Senat si la nationala

Desi e limpede ca, in situatia in care Hagi va spune pas nationalei nici Iordanescu nu mai accepta sa lucreze la FRF, Agentia Nationala de Integritate a anuntat, ieri, ca senatorul Puiu poate lucra in ambele locuri.

ANI sustine ca „angajarea pe baza de contract in functia de director tehnic al echipei nationale nu se regaseste printre incompatibilitatile expres reglementate (…), iar exercitarea mandatului de senator concomitent cu functia de director tehnic, angajat pe baza de contract, nu este de natura sa genereze o stare de incompatibilitate”.

Chelsea, data in judecata de turci

Clubul englez Chelsea Londra va fi dat in judecata de Federatia de fotbal din Turcia, pe motiv ca londonezii l-au abordat pe olandezul Guus Hiddink, desi acesta se afla inca sub contract cu forul turc. Selectionerul Turciei este dorit pe banca tehnica a lui Chelsea, iar gruparea engleza a oferit patru milioane de euro in compensatie, dar turcii inca nu au dat un raspuns concret, spre nemultumirea lui Roman Abramovich. Patronul lui Chelsea isi doreste sa anunte intr-un timp cat mai scurt noul antrenor al echipei.

Van Persie, rupt intr-un amical

Nationala de fotbal a Uruguaiului a castigat, cu 5-4, dupa executarea loviturilor de departajare, amicalul cu Olanda, de pe teren propriu, de joi dimineata. Partida a fost plina de incidente. Totul a pornit in minutul 31, dupa o faza in care uruguaianul Diego Lugano a facut o alunecare cu ambele picioare inainte si a fost iertat de arbitru, desi fundasul gazdelor l-a trimis pe Van Persie direct la spital. Dupa 90 de minute scorul era egal, 1-1, golurile fiind marcate de doi colegi de la Liverpool, Luis Suarez (81), respectiv Kuyt (90).

Barcelona a incheiat sezonul cu datorii

FC Barcelona, noua campioana a Europei la fotbal, a incheiat sezonul 2010-2011 cu datorii de 21 de milioane de euro. Informatia a fost facuta public de Javier Faus, vicepresedintele clubului catalan. Clubul de pe Camp Nou a produs 420 de milioane de euro in sezonul recent incheiat si a cheltuit 441 de milioane de euro. Situatia economica a catalanilor inregistreaza o usoara imbunatatire, in conditiile in care FC Barcelona a incheiat sezonul 2009-2010 cu datorii de 83 de milioane de euro. Josep Guardiola va avea la dispozitie 45 de milioane de euro plus banii obtinuti din eventuala cedare a unor jucatori pentru a-si intari lotul pentru sezonul viitor.

author avatar
Cristi Ionita
72 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger