AcasăSPORTAnglia, tara camerelor de luat vederi, n-a vazut victoria lui Viorel Simion:...

Anglia, tara camerelor de luat vederi, n-a vazut victoria lui Viorel Simion: Furt calificat in forma continuata

Viorel Simion, devastat dupa nedreptatea din Anglia

Pugilistul roman Viorel Simion a pierdut, sambata noapte, centura de campion WBC International in fata britanicului Lee Selby, in cadrul unei gale ce a avut loc la Hull.

Viorel Simion, devastat dupa nedreptatea din Anglia

Capitala Londra este, poate, cea mai supravegheata metropola a planetei, insa nici celelalte orase nu fac exceptie de la monitorizarea video. Cu atatia „ochi”, oare cum a fost posibil ca englezii sa nu vada victoria lui Viorel Simion in fata galezului Lee Selby, intr-o gala desfasurata la Hull? Peste adversar in numeroase momente din meci, lovind in serie si aproape de fiecare data la tinta, spre deosebire de Selby, un veritabil vanator… de muste si tantari, „Bombardierul” Simion (31 de ani) s-a vazut deposedat de centura WBC International dupa 12 reprize de box total. Cei trei arbitri de ring au notat in unanimitate pentru britanic: 118-110, 116-112, 115-113; a fost prima infrangere a romanului la profesionisti, dupa 16 victorii consecutive.

Campion WBC International la categoria pana, Viorel Simion reusise de doua ori pana acum sa-si apere cu succes centura, ambele lupte avand loc la Bucuresti. „Bombardierul” a devenit campion WBC International in 2011, cand l-a invins fara probleme pe filipinezul Jun Talape.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
608 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger