AcasăSPORTAnghel Iordanescu socheaza la debut: "Irlanda de Nord este favorita impotriva Romaniei"

Anghel Iordanescu socheaza la debut: „Irlanda de Nord este favorita impotriva Romaniei”

Nationala de fotbal a Romaniei s-a reunit luni in vederea meciurilor pe care „tricolorii” le-au de disputat cu Irlanda de Nord si Danemarca.

Revenit un deceniu pe banca echipei nationale, Anghel Iordanescu a socat la prima intalnire cu jurnalistii, antrenorul „tricolorilor” sustinand ca nord-irlandezii sunt favoriti in confruntarea cu Romania, de vineri seara, desi disputa are loc la Bucuresti.

„Este un moment favorabil pentru ei. Sunt pe primul loc in grupa si o victorie le asigura in mare masura calificarea la turneul final. In plus, noi abia am schimbat antrenorul si ne confruntam cu mari probleme de efectiv. Avem multi jucatori accidentati sau care nu joaca la echipele de club. Deci, da, putem spune ca Irlanda de Nord este favorita impotriva Romaniei”, a declarat Anghel Iordanescu.

Tehnicianul a precizat ca pune mare pret pe disciplina si ca va incerca sa profite din plin de zilele ramase pana la meciul cu Irlanda de Nord pentru a le transmite jucatorilor ce asteptari are de la ei si cum trebuie sa abordeze tactic un asemenea meci.

Anghel Iordanescu a afirmat ca mizeaza pe continuitate, respectiv pe lotul promovat in ultima perioada de Victor Piturca, dar si ca spera ca in curand sa aduca forte proaspete la echipa nationala, nominalizand mai multi tineri fotbalisti de la Viitorul Constanta, Ceahlaul Piatra Neamt sau CSMS Iasi.

Nu in ultimul rand, selectionerul Romaniei a recunoscut ca s-a sfatuit cu mai multi antrenori de top, iar Mircea Lucescu i l-a recomandat pe mijlocasul Eric Bicfalvi, play-maker-ul echipei ucraineene Volin Lutk.

author avatar
Cristi Ionita
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger