AcasăSPORTAngajatii FRF scot gunoiul de sub presul lui Burleanu

Angajatii FRF scot gunoiul de sub presul lui Burleanu

Burleanu pare a nu avea habar despre ce se intampla in fotbalul romanesc

La doar cateva zile distanta dupa ce Razvan Burleanu iesea public si afirma ca in fotbalul romanesc nu se mai fac blaturi, subordonatii sai il fac de ras, dezvaluind ca FRF „a indentificat 48 de meciuri trucate”!

Burleanu pare a nu avea habar despre ce se intampla in fotbalul romanesc

Departamentul de Integritate si Antifrauda al Federatiei Romane de Fotbal se vrea spaima blatistilor din Liga 1 si diviziile inferioare. Intr-atat de subtil lucreaza membrii acestui veritabil DNA fotbalistic incat nici macar Razvan Burleanu, presedintele FRF, nu are habar despre activitatea lor si ajunge sa pice in derizoriu prin declaratiile facute. Dupa ce in urma cu o saptamana se lauda ca avem un campionat curat cum n-a mai fost vreodata, Antifrauda de la Casa Fotbalului l-a lasat, ieri, in ofsaid pe Burleanu, anuntand ca s-au gasit indicii care atesta ca 48 de meciuri au fost trucate. Atentie, din toate esaloanele!
„Pe parcursul a sapte luni, am identificat 48 de meciuri unde sunt indicii ca au fost trucate. E vorba de partide din primele trei ligi. Obiectivul personal este ca la finalul anului sa dam primul set de probe concludente”, a declarat Costin Negraru, managerul Departamentul de Integritate si Antifrauda al Federatiei Romane de Fotbal. Nu este exclus ca ochiul vigilent al „procurorilor” ferefisti sa priveasca si peste finalul de sezon din Liga 1, in care numeroase partide au ridicat semne de intrebare.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger