AcasăSPORTAngajatii de la metroul londonez intra in greva

Angajatii de la metroul londonez intra in greva

Multe dintre metrourile londoneze vor ramane in depouri incepand de maine

Nu era de ajuns numarul mare de vizitatori si perioada Ramadanului. Traficul de la Londra ar putea fi perturbat, pe perioada Jocurilor Olimpice, si de greva angajatilor de la metrou.

Multe dintre metrourile londoneze vor ramane in depouri incepand de maine

Desi au incasat deja bonusuri de cate 1.000 de lire sterline pentru ca numarul de trenuri sa poata fi suplimentat, angajatii de la metroul londonez sunt nemultumiti de conditiile oferite si ameninta ca vor intra in greva chiar de maine, cand este programata festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice.

Sindicatul angajatilor de la metrou solicitase ca fiecare sa incaseze prima dubla, iar oficialitatile isi asumasera angajarea a inca 550 de persoane cu contract temporar pentru a ajuta la buna desfasurare a traficului, situatie care nu a mai avut loc. In aceste conditii, desi la Londra sunt asteptati circa doua milioane de vizitatori in perioada Jocurilor Olimpice, iar cei aproape 500.000 de musulmani sarbatoresc Ramadanul, deci au drumuri constante catre diferite moschee, metroul din capitala Angliei ar putea circula la doar o treime din capacitatea normala, desi el ar fi trebuit sa circule la 150%.

author avatar
Cristi Ionita
360 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger