AcasăSPORTAndy Murray l-a batut pe Novak Djokovic si a castigat US Open...

Andy Murray l-a batut pe Novak Djokovic si a castigat US Open – VIDEO

(foto: Agerpres)

Britanicul Andy Murray a castigat turneul US Open si primul sau titlu de Grand Slam dupa ce l-a invins, luni seara, pe sarbul Novak Djokovic.

(foto: Agerpres)

Andy Murray a castigat, cu scorul 7-6 (12-10) 7-5 2-6 3-6 6-2, dupa aproape cinci ore de joc, meciul contra lui Novak Djokovic. Britanicul isi trece in palmares un prim titlu de Grand Slam, dupa ce in acest an a castigat finala olimpica la Londra.

Victoria lui Murray la US Open aduce un nou trofeu la acest turneu pentru Marea Britanie, dupa 76 de ani, potrivit BBC. Tenismenul in varsta de 25 de ani a muncit mult sa il bata pe Djokovic, iar victoria a fost cu atat mai meritata. „Am fost un pic socat cand am realizat ca am castigat. Am fost foarte emotionat si usurat in acelasi timp”, a spus Murray dupa finala de la US Open.

[youtube]IjIPybTMAOk[/youtube]

De partea cealalta, Djokovic a recunoscut ca e dezamagit ca a pierdut, dar l-a felicitat pe Andy Murray pentru meci si pentru reusita sa. Publicul prezent la arena i-a aclamat pe cei doi finalisti pe toata durata festivitatii de premiere, la fel  cum i-a sustinut si in timpul meciului.

Victoria la turneul american l-a propulsat pe Andy Murray pe locul trei in ierarhia mondiala, in timp ce adversarul sau din ultimul act al turneului de Grand Slam de la New York a ramas pe locul doi, dupa liderul Roger Federer.

[youtube]TmAwWnE2TrA[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
485 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger