AcasăSPORTAndy Murray - Feliciano Lopez, un meci cat dragostea de mama

Andy Murray – Feliciano Lopez, un meci cat dragostea de mama

Britanicul Andy Murray s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon, faza a competitei in care va da peste Feliciano Lopez, marele favorit al mamei sale.

Atentia prea mare pe care Judy Murray (50 de ani), mama lui Andy Murray, i-o acorda spaniolului Feliciano Lopez (29 de ani) este deja stiuta, dar Judy va avea o misiune foarte dificila cand cei doi jucatori se vor infrunta in sferturile de finala de la Wimbledon. Andy a afirmat, inca dinainte ca acest meci sa fie stabilit, ca are dubii ca mama sa il va sustine pe el in disputa cu Feliciano.

Murray l-a zdrobit pe Gasquet, 14-2 la asi, pentru a se impune, cu 7-6, 6-3, 6-2. Feliciano a revenit de la 0-2 la seturi si s-a impus, cu 3-6, 6-7, 7-6, 7-5, 7-5, in disputa cu polonezul Lukasz Kubot. Ibericul a avut nevoie de patru ore si 18 minute pentru a-si asigura victoria si a castigat la limita duelul asilor, 28-27.

Primii trei favoriti ai turneului au trecut, nu fara probleme, de faza optimilor de finala. Rafael Nadal l-a invins, cu 7-6, 3-6, 7-6, 6-4, pe argentinianul Juan Martin Del Potro, dupa un meci de trei ore si 52 de minute. Roger Federer a trecut si el in patru seturi, 6-7, 6-3, 6-3, 6-3, de rusul Mihail Iujnai, dupa un meci de trei ore si doua minute. Novak Djokovic a avut o misiune ceva mai usoara, sarbul stand doar o ora si 41 de minute pe teren cu francezul Michael Llodra. Djokovic s-a impus cu un triplu 6-3, dupa meci in care a comis doar sase greseli nefortate, fata de cele 21 ale adversarului.

In celelalte meciuri din optimi s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Mardy Fish – Tomas Berdych 7-6, 6-4, 6-4 (23-7 la asi); Jo Wilfried Tsonga – David Ferrer 6-3, 6-4, 7-6; Bernard Tomic – Xavier Malisse 6-1, 7-5, 6-4.

In sferturi se vor juca meciurile: Rafael Nadal – Mardy Fish, Andy MurrayFeliciano Lopez, Roger Federer – Jo Wilfried Tsonga si Novak Djokovic – Bernard Tomic.

author avatar
Cristi Ionita
453 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger