AcasăSPORTAndronache il readuce Rapid la viata pe Massone

Andronache il readuce Rapid la viata pe Massone

Massone este impins in fata de Andronache

Adunarea Generala a Actionarilor FC Rapid s-a intrunit marti seara doar ca sa amane sedinta pentru o alta data, intreg balamucul fiind creat la presiunea italianului Angelo Massone.

Massone este impins in fata de Andronache

Desi se credea ca a disparut definitiv din viata Rapidului, controversatul avocat italian este resuscitat de chiar administratorul judiciar Cristina Andronache. Aceasta l-a invitat pe Massone sa vina la sedinta AGA, de marti, chiar daca „macaronarul” nu are nicio calitate oficiala la clubul giulestean. In afara unei promisiuni de vanzare a Rapidului, facuta cu luni in urma de Adrian Zamfir (fostul „patron”), nimic nu-l leaga pe Massone de culorile „alb-visinii”. Actionar majoritar (cu acte legale, aprobate chiar de administratorul judiciar Andronache!), omul de afaceri Valerii Moraru declara ca nu intelege tot circul creat in jurul Rapidului: „Eu nu am vazut ce contract ar avea Massone cu Zamfir si nici nu sunt sigur ca il are. Massone a cumparat actiunile de la o persoana (n.r. – Adrian Zamfir) care la momentul respectiv nici nu mai avea actiunile. Massone imi spune ca eu nu am nicio vina, iar Zamfir ca nu i-a vandut nicio actiune italianului.

Cristina Andronache

Atentie, o optiune de cumparare nu inseamna o vanzare de actiuni! Domnul Massone a venit la Adunarea Generala a Actionarilor invitat de doamna Cristina Andronache”.
In privinta viitorului clubului Rapid, Moraru afirma ca cea mai buna solutie este listarea la bursa: „Discursurile acestea, cum ca ar mai fi si alti actionari la club, nu fac bine. Eu sunt sigur ca atunci cand lucrurile vor intra in normal vor veni langa noi si alti actionari. Ideea de a construi o societate pe actiuni listata la bursa ar fi benefica”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger