AcasăSPORTAndrici si Brailoiu finanteaza CS Universitatea

Andrici si Brailoiu finanteaza CS Universitatea

George Brailoiu, omul care a salvat manuscrisele lui Cioran

Proiectul Liei Olguta Vasilescu este intr-atat de bine pus la punct, incat edilul Baniei n-a lasat niciun amanunt la voia intamplarii: se cunosc antrenorii, jucatorii, dar si finantatorii noii echipe de fotbal a orasului!

George Brailoiu, omul care a salvat manuscrisele lui Cioran

Capitolul care-i intereseaza cel mai mult pe olteni, cel financiar, a fost rezolvat: CS Universitatea Craiova va fi sprijinita cu bani in primul rand de Adrian Andrici. Conform „micapi.ro”, cunoscutul jucator pe Bursa va sponsoriza echipa, intr-o prima faza, cu doua milioane de euro, bani suficienti in acest sezon pentru atacarea promovarii in prima liga. Prezenta discreta in viata publica, despre Adrian Andrici se stie ca este patronul revistei „Kamikaze” si actionar, printre altele, la societatea „Moara Cibin” (producator de paine), parte a grupului Boromir, la „Rompetrol Rafinare” sau la SOCOT Targu Mures (companie de constructii).

George Brailoiu este celalalt nume important adus de Lia Olguta Vasilescu in acest proiect. Compania sa, „KDF Energy”, va aparea drept sponsor principal pe tricourile de joc ale fotbalistilor. Cunoscut romanilor dupa ce a salvat manuscrisele lui Emil Cioran, pe care le-a achizitionat la o licitatie la care statul roman nu a dorit sa participe, iar ulterior le-a donat cu titlu gratuit Academiei Romane, George Brailoiu este avocat de profesie. In ultimii ani, firmele sale au derulat afaceri de peste o suta de milioane de euro.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.570 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger