AcasăSPORTAndrei Stoica se bate pentru titlul de campion mondial Superkombat

Andrei Stoica se bate pentru titlul de campion mondial Superkombat

Cea mai mare gala K1 a anului va avea loc sambata, 22 decembrie, la Bucuresti, iar organizatorii promit un show de 7 stele la care vor lua parte cativa dintre cei mai cunoscuti luptatori ai momentului.

Sebastian Ciobanu si Benjamin Adegbuyi, doi dintre luptatorii romani care se vor bate in gala de la Sala Polivalenta, vor lua parte la piramida Superkombat de la categoria grea, +96 de kilograme. Ciobanu il va înfrunta in semifinale pe surinamezul Ismael Londt, iar Benny pe ucraineanul Pavel Zhuravlev.

Invingatorul se umple de bani, urmand a castiga un consistent premiu in bani si o limuzina ultimul racnet. Interesant este ca, la gala de la Bucuresti, se va decide si campionul mondial la categoria usoara, in versiunea Superkombat. Andrei Stoica il va infrunta pe lituanianul Andrei Oborotov, sportiv care are in palmares inclusiv un meci egal cu legendarul Jerome Le Banner.

Egipteanul Hesdy Gerges, marele favorit al turneului final K1 din ianuarie, de la New York, va fi unul dintre eroii galei de la Bucuresti, el urmand a-l infrunta, intr-un super-fight, pe americanul Carter Williams. De asemenea, Raul Catinas are posibilitatea sa-si ia revansa in fata americanului Mighty Mo pentru infrangerea suferita in octombrie 2010, la K1 Final Elimination.

Programul galei de la Bucuresti este completat cu doua super-fight-uri de mare senzatie: Freddy Kemayo (Franta) – Serghei Lascenko (Ucraina) si Ibrahim Aarab (Maroc) – Daniel Sam (Marea Britanie).

author avatar
Cristi Ionita
512 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger