AcasăSPORTAndrei Ivan, inca 5 ani la CSU Craiova

Andrei Ivan, inca 5 ani la CSU Craiova

Ivan este „varful” actualei generatii a Craiovei

Clubul Universitatea Craiova a anuntat prelungirea acordului cu jucatorul Andrei Ivan pe o perioada de cinci sezoane, noul contract fiind semnat la 1 decembrie.

Ivan este „varful” actualei generatii a Craiovei

Andrei Ivan este cel mai cautat fotbalist roman din Liga 1 in momentul de fata. Are oferte de la mai multe cluburi din strainatate, insa conducerea CSU Craiova a anuntat ca pretul sau de vanzare nu poate cobori sub 3 milioane de euro. „Cand iubesti, nu poti sa negociezi. Am avut o discutie cu managerul general Felix Grigore si ne-am inteles din prima. Iubesc Universitatea, iubesc Craiova si vreau sa ridic trofee aici. De-abia astept sa joc pe noul stadion cu 30.000 de suporteri alaturi, pe care sa-i incant si carora sa le aduc bucurii prin evolutiile mele”, a spus Ivan.
Adus in iarna anului 2014 de la Sporting Pitesti, dar aflat mai mult la loturile nationale, Andrei Ivan a evoluat doar in opt jocuri si a reusit un gol la primul sezon in Banie. A debutat cu gol in prima liga, inscriind in meciul cu Steaua. A evoluat in 19 partide in campionatul 2014-2015. In actualul sezon a marcat de patru ori si a oferit trei pase decisive. In 17 noiembrie a debutat la prima reprezentativa a Romaniei in amicalul cu Italia.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
241 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger