AcasăSPORTAndrei Hrebenciuc este noul presedinte al Stelei

Andrei Hrebenciuc este noul presedinte al Stelei

Dupa ce s-a intarit la nivel de lot, inregimentandu-l pe Nicusor Stanciu, de la FC Vaslui, Steaua a decis ca e momentul sa-si intareasca si organigrama la nivel de conducere administrativ si l-a cooptat pe Andrei Hrebenciuc, fiul deputatului Viorel Hrebenciuc.

De fapt, inregimentarea tanarului afacerist este mai degraba una fortata, familia Hrebenciuc urmand sa sustina financiar gruparea din Ghencea cu 3 milioane de euro.

Conform prosport.ro, familia Hrebenciuc a obtinut un imprumut la banca pe care l-a gajat cu cateva terenuri de la periferia Capitalei.

Banii vor fi folositi pentru achitarea restantelor catre fotbalisti si staff-ul tehnic. Jucatorii sunt neplatiti de 3 luni, iar antrenorii si ceilalti membri ai staff-ului tehnic de circa 5 luni.

Exista posibilitatea ca o parte din bani sa se indrepte si catre achizitii, unul dintre jucatorii doriti la echipa fiind atacantul Osarimen Ebagua, de la Varese, fotbalist de 27 de ani, de origine nigeriana.

Familia Hrebenciuc urmeaza sa-si recupereze banii din cei obtinuti de Steaua de la UEFA pentru participarea in editia 2013-2014 a cupelor europene.

Sursa foto: libertatea.ro

author avatar
Cristi Ionita
454 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger