AcasăRecomandariAndreea Raicu l-a “ingropat” pe Horia Tecau

Andreea Raicu l-a “ingropat” pe Horia Tecau

Considerat candva unul dintre cei mai buni jucatori de tenis de dublu din lume, Horia Tecau nu se regaseste si a coborat pana pe locul 28 mondial, cea mai slaba clasare din ultimii trei ani.

Andreea si Horia au incercat sa-si tina relatia cat mai departe de ochii lumii
Tecau si Mirnyi au castigat doar doua turnee in 2013 (sursa foto Facebook)

Considerat candva unul dintre cei mai buni jucatori de tenis de dublu din lume, Horia Tecau nu se regaseste si a coborat pana pe locul 28 mondial, cea mai slaba clasare din ultimii trei ani. Declinul tenismanului a fost pecetluit la editia din acest an a US Open, fiind pentru prima data in istorie cand Horia Tecau paraseste concursul inca din primul tur. Romanul si bielorusul Max Mirnyi au fost invinsi, cu 2-6, 5-7, de uruguaianul Pablo Cuevas si argentinianul Horacio Zeballos. In aceste conditii, Tecau va mai cobori cateva locuri in clasament, el pierzand 180 de puncte dupa ce anul trecut a ajuns pana in optimi. Gurile rele pun declinul lui Tecau pe seama relatiei cu Andreea Raicu si ifoselor acesteia.

Umbla vorba prin targ ca frumoasa prezentatoare este extrem de pretentioasa. Vedeta TV nu accepta sa-l insoteasca pe Tecau la turnee decat daca acesta joaca rolul de sofer personal, gateste, iar cei doi stau separat de staff-ul tenismanului. Pentru a rezolva toate cerintele iubitei, Horia consuma mult din timpul pe care ar fi trebuit sa-l dedice carierei si nu mai apuca sa se antreneze corespunzator, iar acest aspect se reflecta in rezultate.

 

author avatar
Cristi Ionita
3.382 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger