AcasăSPORTAndreea Mitu, campioană la Praga, în proba de dublu

Andreea Mitu, campioană la Praga, în proba de dublu

Victorie pentru perechea din care a făcut parte românca aflată pe locul 137 în clasamentul mondial la dublu, la turneul WTA 125k de la Praga.

Bucureșteanca Andreea Mitu și Lidziya Marozava, jucătoarea în vârstă de 27 de ani, locul 99 la dublu, au câștigat trofeul competiției găzduite de capitala Cehiei, după ce au trecut, în finala disputată la finele acestei săptămâni, de perechea italo-argentiniană Giulia Gatto -Monticone/ Nadia Podoroska.

Ultimul act al turneului s-a încheiat după 72 de minute de joc, cu tabela arătând scorul 6-4, 6-4 pentru Andreea și Lidziya, favoritele cu numărul 7 la obținerea titlului la dublu, la Prague Open.

Încântată – cum altfel! – de reușita obținută duminică, Andreea i-a transmis colegei sale de echipă un mesaj de felicitare și prin intermediul unei rețele de socializare. ”Ne-am descurcat atât de bine!”, i s-a adresat românca sportivei din Belarus.

Următoarea destinație pentru Andreea Mitu este Istanbul, după cum sportiva însăși și-a anunțat suporterii, pe aceeași pagină de Facebook. Turneul din metropola turcă – unul care se va juca pe zgură – va începe pe 8 septembrie.


sursa foto: Facebook/Andreea Mitu

author avatar
Cristina Stefan
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger