AcasăSPORTAndreea Marin si Tuncay Ozturk, transfer de lux la CFR Cluj

Andreea Marin si Tuncay Ozturk, transfer de lux la CFR Cluj

Agitatie maxima joi la Stadionul „Doctor Constantin Radulescu”, din Cluj, reprezentantii lui CFR Cluj primind oaspeti de seama.

In baza acordului avut de fosta campioana a Romaniei cu clinica turca ACIBADEM, arena din Cluj a fost vizitata de reprezentanti ai turcilor.

Nu mica le-a fost mirarea angajatilor clubului cand i-au vazut pe holurile stadionului pe Andreea Marin, vedeta de televiziune, si Tuncay Ozturk, sotul Andreei si reprezentant al ACIBADEM in Romania.

Cei doi au fost insotiti de Mirel, un tanar de numai cativa anisori care a primit sansa la o noua viata dupa ce a suferit o operatie complicata la clinica din Turcia.

Conform site-ului oficial al gruparii CFR Cluj, Andreea Marin si Tuncay Ozturk au primit tricouri personalizate si nu au ratat ocazia sa se fotografieze pe teren sau in dreptul vitrinei cu trofee.

Ambele parti sunt multumite de colaborare, cativa dintre actualii sau fostii jucatori ai lui CFR Cluj recuperandu-se cu succes in Turcia, dupa interventii chirurgicale dificile.

 

sursa foto: cfr1907.ro

author avatar
Cristi Ionita
903 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger