AcasăSPORT Andone trage in Muresan: "Presedintii vorbesc mult si prost!”

Andone trage in Muresan: „Presedintii vorbesc mult si prost!”

Andone si Muresan, pe cand sarbatoreau primul titlu in "Gruia"

La mai putin de o luna de la momentul in care a parasit gruparea clujeana, Ioan Andone spune ca a ramas cu un gust amar dupa ultima experienta la CFR Cluj: „Presedintii vorbesc mult si prost!”

Andone si Muresan, pe cand sarbatoreau primul titlu in "Gruia"

Indepartat din „Gruia”, desi cucerise campionatul, calificase echipa in grupele UEFA Champions League si acumulase 4 puncte in trei partide, Ioan Andone precizeaza ca a fost „lucrat” de oamenii aflati in preajma patronului Arpad Paszkany.

„Eu nu m-am certat cu nimeni la CFR. Lucurile erau foarte clare. A trebuit sa plec”, afirma tehnicianul care a antrenat CFR Cluj in doua mandate, 2007–2008 si 2012. „Falcosul” spune ca persoane din coducerea clubului l-au vorbit pe la spate. Si atunci cand era in functie, dar si acum, cand se iau in discutie esecurile echipei. „Nu vreau sa mai aud discutii de genul ca echipa n-are posesie, ca nu joaca nimic, ca nu e pregatita fizic! Eu cunosc prea bine mentalitatea presedintilor si a oamenilor din jurul patronilor, care au vorbit mult si prost!”, subliniaza Ioan Andone, cu referire directa la Iuliu Muresan, cu care nu a ramas nici macar in relatii de amicitie.

author avatar
Sebastian Stan
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger