AcasăSPORTAndone testeaza pista "U" Cluj

Andone testeaza pista „U” Cluj

Andone este fara angajament din luna iunie

Ramas  fara angajament, fostul tehnician dinamovist a ales sa dea o fuga prin Ardeal fix in ziua in care se reunea lotul „Sepcilor rosii”, sub comanda lui Ionut Badea.

Andone este fara angajament din luna iunie

„Am venit la Cluj cu alte treburi”, afirma „Falcosul”, care lasa deschisa, totusi, o portita negocierilor cu patronul Universitatii, Florian Walter: „In acest moment, «U» are antrenor principal, asa ca nu vad rostul unei discutii despre acest subiect”. Pentru cat timp va ramane Ionut Badea la echipa, nu se stie, cert este ca fostul actionar dinamovist cauta o solutie pentru a inlocui intreg staff-ul tehnic, dar fara a plati despagubiri.

Ionut Badea, la primul antrenament pe 2012 al Universitatii

Prezent la reunirea lotului, Ionut Badea a afirmat ca nu se teme pentru postul sau: „Eu imi doresc sa raman cu Universitatea pana la final. E un proiect de lunga durata, un proiect care merita toate eforturile. Am vazut toate aceste lucruri legate de venirea lui Andone. Ma rog, eu vorbesc in fiecare zi cu domnul Walter despre bunul mers al echipei”, a spus Badea.

Oferta si din Qatar

Intr-o discutie cu apropiatii, Ioan Andone a dezvaluit ca se afla in tratative avansate cu Al Arabi, grupare din Qatar, pregatita deocamdata de brazilianul Silas. Ultimul club la care a lucrat „Falcosul” a fost Dinamo, de unde a plecat la finele sezonului trecut.

Reunire cu 29 de jucatori

Bornescu si Galamaz, in prim-plan la reunirea "sepcilor rosii"

Lotul Universitatii s-a reunit, ieri, la „Cluj Arena”, singurii jucatori absenti fiind portarul Florin Matache (accidentat) si mijlocasul Habib Balde (convocat la nationala Guineei). N-au lipsit, in schimb, noile achizitii, Mircea Bornescu, George Galamaz, Dorinel Popa si Kota Mizunuma.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger