AcasăSPORTAndone poate castiga o jumatate de milion de euro la Rapid

Andone poate castiga o jumatate de milion de euro la Rapid

Ioan Andone ar putea redebuta pe banca Rapidului chiar in derbiul cu Steaua

Viitorul Rapidului suna bine, daca este sa dam crezare zvonurile venite dinspre noua conducere care va prelua puterea in club de saptamana viitoare.

Ioan Andone ar putea redebuta pe banca Rapidului chiar in derbiul cu Steaua

Negocierile dintre George Copos si omul de afaceri Gruia Stoica vor fi finalizate zilele urmatoare, cel tarziu pana vineri, dupa cum sustin surse din anturajul magnatului „Ana Holding”. O dovada ca tratativele sunt ca si incheiate este informatia legata de contractul viitorului manager general, Ioan Andone. Din cate se pare, „Falcosul” va deveni cel mai bine platit antrenor din Romania: salariu anual de 300.000 de euro si inca 200.000 de euro pentru indeplinirea obiectivelor! Pana acum, doar doi tehnicieni care au mai trecut prin Liga 1 au avut venituri atat de mari. Este vorba despre Jose Peseiro (Rapid – 2008) si Lopez Caro (FC Vaslui – 2010), ambii remunerati cu un milion de euro pe sezon.

Negocieri grabite de procesul de licentiere

Soarta Rapidului se decide in aceasta saptamana. 31 martie este termenul limita pana la care se poate depune dosarul pentru obtinerea licentei de club profesionist, iar George Copos spera sa rezolve pana atunci vanzarea Rapidului catre Gruia Stoica.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger