AcasăSPORTAndone le vorbeste rapidistilor despre Liga Campionilor!

Andone le vorbeste rapidistilor despre Liga Campionilor!

Ioan Andone a dus CFR-ul in grupele Ligii Campionilor in acest sezon

In cazul in care George Copos nu va reusi sa finalizeze negocierile cu Gruia Stoica, Rapidul risca sa rateze procesul de licentiere, caz in care clubul va fi retrogradat direct in Liga a 3-a!

Ioan Andone a dus CFR-ul in grupele Ligii Campionilor in acest sezon

Giulestenii traiesc periculos in aceste zile, dar Ioan Andone le vorbeste fanilor despre castigarea titlului si participarea in grupele Ligii Campionilor! „Falcosul” este favorit sa preia functia de manager general si, intr-o declaratie pentru „sport24h.ro”, si-a permis sa faca planuri legate de viitorul clubului.

Astfel, in cazul in care Gruia Stoica cumpara pachetul majoritar de actiuni de la George Copos, Andone promite sa faca o echipa invincibila cu mai putin de 3 milioane de euro: „Daca Gruia Stoica vine acum la Rapid, ma bag si eu imediat! Altfel, discutam la vara. Cu investitii de 2,5 milioane de euro pe sezon, eu garantez ca Rapid se va bate la titlu in doi ani si ajunge in Liga Campionilor! Copos este decis 150% sa vanda, am asistat la negocieri si stiu despre ce vorbesc. Dar, vrea sa lase Rapidul pe maini bune. Domnul Stoica trebuia sa dea raspunsul final in aceste zile, fiindca Rapid are nevoie sa obtina licenta pentru Liga 1. Daca nu, poate ajunge in divizia a treia! Sunt datorii de 600.000 de euro, nu este o suma chiar foarte mare, dar creantele atarna greu”. 31 martie este termenul limita pana la care cluburile din Liga 1 pot depune la Federatie dosarul de licentiere.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger