AcasăRecomandariAndone la Barcelona. Espanyol Barcelona!

Andone la Barcelona. Espanyol Barcelona!

Cel mai constant fotbalist al Cordobei din acest retur, romanul Florin Andone, ar putea ajunge la gruparea catalana Espanyol Barcelona.

Florin Andone este singurul roman din campionatul Spaniei

Fara sanse la cupele europene, Espanyol isi construieste in vara o formatie care sa obtina calificarea in Liga Europa la finalul campionatului viitor. Primul nume trecut pe lista de antrenorul Sergio Soriano este cel al revelatiei Cordobei, Florin Andone. La 22 de ani, „tricolorul” a uimit in 2015, cu cinci goluri marcate in 18 partide disputate. Cotidianul „El Mundo Deportivo” scrie chiar ca internationalul roman s-ar fi inteles, deja, cu Oscar Perarnau, directorul sportiv al RCD Espanyol. Mutarea depinde in totalitate de Perarnau, cel care mai este angajatul clubului catalan doar pana la data de 1 iunie. Cum si Florin Andone mai este sub contract cu Cordoba pana in 2017, se asteapta ca Espanyol sa demareze negocierile pentru transfer.

Cu o clauza de reziliere a contractului cifrata la 6 milioane de euro, Andone ar reprezenta salvarea de la faliment a clubului andaluz. De partea cealalta, Espanyol il va vinde in vara pe Sergio Garcia, golgeterul echipei cu 13 reusite, iar o parte din banii obtinuti va fi virata in contul Cordobei, scrie „El Mundo Deportivo”. Stuani (10 goluri) si Felipe Caicedo (9 goluri) sunt ceilalti doi atacanti din lotul „alb-albastrilor”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger