AcasăSPORTAndone isi prelungeste contractului cu CFR Cluj: va semna pe trei ani,...

Andone isi prelungeste contractului cu CFR Cluj: va semna pe trei ani, dar poate sta doar trei etape!

Ioan Andone i-a incantat pe cei de la CFR Cluj

Dupa ce a cucerit al doilea titlu cu CFR Cluj si a treilea personal in Liga 1, lui Ioan Andone i se va prelungi contractul cu gruparea din „Gruia”, unul valabil pentru trei sezoane.

Ioan Andone i-a incantat pe cei de la CFR Cluj

Adus in urma cu cinci saptamani pe banca celor de la CFR Cluj, ca solutie de avarie dupa demiterea lui Jorge Costa, „Falcosul” a trecut cu brio testul si a semnat deja pe inca trei sezoane cu campioana Romaniei. „Ziele urmatoare voi semna noul contract, valabil pe trei sezoane. Ma bucur pentru acest rezultat, dar meritele mele sunt prea mici. Titlul este al lui Jorge Costa. Eu vreau sa mai obtin performante aici”, a anuntat Andone. Tehnicianul ceferistilor este foarte aproape sa debuteze in Liga Campionilor si, odata cu semnarea noului angajament, a primit si promisiunea patronului Arpad Paszkany ca nu se va intampla ca in 2008, cand antrenorul a fost demis inainte de primul joc in grupele UCL. Numai ca, la CFR Cluj, in functie de rezultatele obtinute, astfel de promisiuni nu se respecta, astfel ca nu ne-ar mira ca Andone sa fie dat afara dupa nici trei ertape din noul sezon al Ligii 1.

Ardelenii iau 7 milioane de euro pentru doi jucatori

Brazilianul Renan Garcia, imprumutat in aceasta iarna la Sampdoria, s-a impus deja ca titular la genovezi, iar in cazul in care italienii castiga barajul pentru promovarea in Serie A, clauza de achizitionare, in valoare de 3 milioane de euro, va fi activata automat. In plus, mai multe echipe din Franta se intereseaza de senegalezul Moudou Sougou, care este de vanzare pentru 4 milioane de euro.

author avatar
Sebastian Stan
242 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger