AcasăSPORTAndone, inca doi ani la Dinamo

Andone, inca doi ani la Dinamo

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea, l-a confirmat pe Ioan Andone pentru inca doua sezoane pe banca tehnica.

“Am spus in nenumarate randuri ca Andone este un antrenor aflat sub contract cu Dinamo si niciuna dintre parti nu doreste incetarea acestui contract. Mai mult, clubul a activat acea clauza prin care Andone este antrenor la Dinamo si in sezonul 2012-2013”, a declarat Badea.

Moldoveanul Boghiu, peste Cavani

Moldoveanul Gheorghe Boghiu, atacantul formatiei Milsami Orhei, echipa antrenata de Stefan Stoica, a incheiat sezonul cu 26 de goluri marcate. Fost jucator la Otelul (2006-2007), Boghiu ocupa locul opt in topul european al celor mai buni marcatori, depasindu-i pe Cavani (26 de goluri pentru Napoli) sau Samuel Eto’o (21 de goluri pentru Inter). Golgeterul european este portughezul Cristiano Ronaldo, portughezul reusind 40 de goluri in 32 de meciuri jucate pentru Real Madrid.

Signori, arest la domiciliu

Ieri dimineata, politia italiana a operat nu mai putin de 16 arestari, dupa descinderi in casele unor jucatori din ligiile inferioare. Au mai fost retinuti si o serie de conducatori de cluburi, insa a fost saltat si fostul idol de pe „Olimpico”, fotbalistul Giuseppe Signori. Toti sunt acuzati ca au constituit un grup infractional, care se ocupa cu trucarea partidelor din Italia. Procuratura anunta ca detine probe indubitabile si este foarte probabil ca descinderile de astazi sa nu fie singulare.

Regizorul Luc Besson isi cumpara echipa de fotbal

Celebrul regizor francez, “vinovat” pentru productii precum “Nikita”, “Leon”, “Al cincilea element” sau “Taxi”, vrea sa-si cumpere o echipa de fotbal. Ajuns la 52 de ani, Besson isi incearca norocul in preluarea echipei FC Paris, formatie din Liga a treia franceza. Clubul are un singur titlu de campioana, dar si acela castigat in competitia dedicata amatorilor, in 2006. Besson se afla, anul trecut, intre cei mai bogati 200 de oameni din Franta cu o avere estimata la aproape 150 de milioane de euro si este sustinut in incercarea sa de Yassine Belattar, un cunoscut comic si om de televiziune din Franta.

 

author avatar
eNational
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger