AcasăSPORTAndone asteapta telefonul de la Dinamo!

Andone asteapta telefonul de la Dinamo!

Ioan Andone este asaltat de oferte din Liga 1

 

Dat afara de CFR Cluj, Ioan Andone a ajuns unul dintre cei mai ofertati tehnicieni din Liga 1. Desi se vorbea despre sosirea sa iminenta in Giulesti, adevarul este ca „Falcosul” asteapta OK-ul pentru a se muta in Stefan cel Mare.

Ioan Andone este asaltat de oferte din Liga 1

Imediat dupa ce l-a demis pe Ioan Ovidiu Sabau, finantatorul George Copos s-a grabit sa vorbeasca despre revenirea lui Ioan Andone pe banca tehnica a Rapidului, „este o solutie ideala in acest moment”, afirma magnatul giulestenilor. De atunci, „feroviarii” au jucat cinci meciuri, dar Marian Rada, din interimar, pare a fi confirmat cel putin pana la iarna.

S-a ajuns in aceasta situatie fiindca Andone l-a tot amanat pe Copos, refuzand sa-i dea un raspuns clar la oferta primita. Motivul tine de interesul dinamovistilor pentru fostul „principal” al CFR-ului. Din cate se pare, presedintele Nicolae Badea i-a transmis „Falcosului” sa nu mearga la Rapid, „s-ar putea sa discutam mai multe dupa derby-ul cu Steaua”. Italianul Dario Bonetti isi joaca viitorul la Dinamo in aceasta saptamana. Actionarii clubului i-au transmis ca va fi pastrat in Stefan cel Mare doar daca echipa se califica mai departe in Cupa Romaniei (Dinamo a jucat aseara cu Pandurii, la Targu Jiu) si bate pe Steaua in campionat. Derby-ul cu rivala din Ghencea este programat duminica seara, pe National Arena.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger