AcasăSPORTAncheta la Steaua cu Gigi Becali cap de afis

Ancheta la Steaua cu Gigi Becali cap de afis

Becali vrea sa afle de ce se "rup" jucatorii atat de des

Managerul general are ordin sa intocmeasca un raport detaliat despre activitatea preparatorului fizic german Thomas Neubert, banuit ca ar fi pricipalul vinovat pentru accidentarile pe banda rulanta ale jucatorilor.

Rusescu s-a accidentat in amicalul cu Red Bull Salzburg

Enervat ca „razboinicii” sai cad lati dupa sedintele de pregatire sau la partidele test, Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Stoica in Austria pentru a-i cere explicatii in legatura cu ce se petrece in cantonament.

Becali vrea sa afle de ce se "rup" jucatorii atat de des

Finantatorul „ros-albastrilor” este ingrijorat ca antrenorul Laurentiu Reghecampf nu va putea miza la startul campionatului pe cel mai bun „11”, drept pentru care asteapta lamuriri din partea managerului general. Banuiala latifundiarului se indreapta spre Thomas Neubert, neamtul care se ocupa de pregatirea fizica a fotbalistilor si despre care „National” a scris ca i-a „recuperat”, printre altii, la clinica sa privata din Ramstein, si pe soldatii americani cantonati in zona. La revenirea Stelei in tara, MM Stoica trebuie sa-i inainteze lui Becali un raport detaliat legat de activitatea fizioterapeutului german; nu este exclus ca miliardarul sa-l concedieze pe Neubert, daca se va ajunge la concluzia ca metodele folosite de el nu sunt compatibile cu „structura” fotbalistului roman. In meciul amical cu Red Bull Salzburg, disputat miercuri seara si pierdut de romani cu scorul de 2-3, atacantul Raul Rusescu a parasit terenul in minutul 61, acuzand dureri la glezna dreapta. Golgeterul Stelei din sezonul trecut este ultimul din lotul lui Reghecampf accidentat in aceasta vara, dupa Gabi Matei, Iasmin Latovlevici, Andrei Dumitras si Mihai Pintilii.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
720 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger