AcasăRecomandariAncheta la cel mai mare stadion al tarii: PDL trimite Curtea de...

Ancheta la cel mai mare stadion al tarii: PDL trimite Curtea de Conturi pe Arena Nationala

PDL Bucuresti solicita Curtii de Conturi sa verifice „tocarea banului public” de catre primarul Capitalei, Sorin Oprescu, pentru gazonul de pe Arena Nationala, inlocuit de cinci ori in doi ani, cu peste 5 milioane de euro.

Gazonul de pe Arena Nationala n-a aratat niciodata impecabil

Gazonul de pe Arena Nationala ii ingrijoreaza si pe politicieni. Ieri, printr-un comunicat de presa, PDL Bucuresti a anuntat ca va cere demararea unei anchete pentru a se verifica modul in care se „toaca banul public”: „Proiectul lui Adriean Videanu – Arena Nationala – a fost gandit ca o sursa de venituri pentru Bucuresti, insa interesele de afaceri ale lui Sorin Oprescu si ale USL au transformat stadionul national in gaura neagra a Capitalei. In loc sa genereze profit pentru Bucuresti, Sorin Oprescu baga in buzunarele clientilor politici sute de mii de euro o data la trei-patru luni pentru acelasi gazon”. PDL Bucuresti mai constata „cu stupoare” ca singurul proiect de care Sorin Oprescu e foarte interesat il reprezinta schimbarea de cinci ori in decurs de doi ani a gazonului de pe Arena Nationala: „Pretul «distractiei», platit de bucuresteni, peste 5 milioane de euro in mai putin de doi ani. Banii bucurestenilor se duc in mod repetat intr-un gazon care nu aduce niciun fel de profit, ba mai mult, care transforma intr-o gaura neagra bugetul municipalitatii. Am cere Corpului de Control al prim-ministrului, Victor Ponta, doctor in Drept, sa verifice legalitatea acestor cheltuieli comise de Sorin Oprescu. Dar, Victor Ponta isi directioneaza Corpul de Control catre inventarea de dosare fostelor guvernari PDL. Din acest motiv, apelam pentru a patra oara la Curtea de Conturi sa verifice odata tocarea banului public pe iarba lui Sorin Oprescu de pe Arena Nationala!”.

Gazonul de pe cel mai mare stadion al tarii va fi schimbat inca o data dupa derbiul dintre Dinamo si Steaua, programat duminica seara. Terenul trebuie pregatit in vederea meciurilor pe care echipa nationala le va sustine cu Turcia si Ungaria, in septembrie, la Bucuresti, in preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
710 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger