AcasăSPORTAnamaria Prodan, veste cumplita din partea ANAF

Anamaria Prodan, veste cumplita din partea ANAF

(foto: sportm.ro)

Anamaria Prodan, managerul „U” Cluj, a primit o veste groaznica din partea lucratorilor Agentiei Nationala de Administrare Finantelor, in privinta clubul ei.

(foto: sportm.ro)

Lucratorii Agentiei Nationala de Administrare Finantelor (ANAF) i-au dat o veste proasta managerului clubului de fotbal „U” Cluj, Anamaria Prodan, pe care au instiintat-o ca s-a pus poprire pe banii pe care echipa trebuia sa ii incaseze din drepturile de televizare.

Mai exact, Anamaria Prodan nu se va putea folosi de aproximativ doua milioane de euro, suma care urma sa reechilibreze balanta financiara a clubului.

„M-au ruinat! Mi-au pus poprire pe banii de la Liga, mi-au luat peste doua milioane de euro, sunt sub sechestru! De parca noi am fi singurul club cu probleme!”, a spus Anamaria Prodan, la Sport.ro.

Cu toate acestea, Anamaria Prodan a promis ca nu se va retrage, ba mai mult va lupta ca echipa ei sa termine printre primele 10 locuri ale clasamentului Ligii 1.

„Sunt o dementa! Dar o sa lupt pana in ultima clipa, singura impotriva tuturor! Si-am sa demonstrez ca o sa termin in primele zece si apoi am sa rad de toti!”, a mai adaugat Anamaria Prodan.

author avatar
Ionut Zgimbau
1.902 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger