AcasăSPORTAnamaria Prodan s-a făcut de RÂS pe tot netul. A apărut cu...

Anamaria Prodan s-a făcut de RÂS pe tot netul. A apărut cu un FALS incredibil, sesizabil şi din avion!

anamaria prodanAnamaria Prodan s-a făcut de RÂS pe tot netul. A apărut cu un FALS incredibil, sesizabil şi din avion!

Anamaria Prodan (49 de ani) a reuşit să-l transfere pe Nicolae Stanciu (28 de ani) în China, la Wuhan Three Town Fotbal Club. Impresara şi-a dorit atât de mult să arate că s-a implicat activ în mutarea internaționalului român încât a ajuns să-şi falsifice prezenţa la faţa locului în Photoshop.

Ea a editat o fotografie, „lipindu-se” de colegii ei impresari.

Chinezii au prezentat şi poza oficială, în care agentul nu apare

Anamaria Prodan este impresarul lui Nicolae Stanciu, motiv pentru care a vorbit în mediul online despre transferul jucătorului de fotbal. „Mult succes, Nicolae Stanciu, la Wuhan”, a scris impresara în dreptul imaginii în care s-a adăugat ulterior, ajutată de Photoshop.

În fotografia originală, surprinsă la Praga și postată de SPOCS, firma la care lucrează și Anamaria Prodan, impresara nu apărea, sportivul fiind însoțit de partenerii Anei. Cu toate acestea, Anamaria a fost menționată de agenția de consultanță sportivă în descrierea imaginii.

SPOCS a şters originalul şi a postat fake-ul

Pentru ca totul să pară veridic, cei de la SPOCS au șters fotografia inițială și au postat-o pe cea editată de Anamaria Prodan.

Pentru a edita imaginea, agentul de fotbaliști a folosit o poză publicată pe contul său de Instagram în urmă cu șase săptămâni, în care se află în interiorul unei clinici de înfrumusețare.

”Mult noroc Nicușor Stanciu la Wuhan Three Town Fotbal Club!”, a fost mesajul Anamariei Prodan după ce Nicolae Stanciu a semnat cu formația din China.

author avatar
Andrei Ștefan
672 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger