AcasăSPORTAnamaria Prodan: Reghecampf a semnat cu Rapid

Anamaria Prodan: Reghecampf a semnat cu Rapid

Laurentiu Reghecampf, cel care a propulsat-o pe Steaua pe primul loc in Liga I, a semnat in vara cu Rapid, insa George Copos a rupt contractul, a anuntat Anamaria Prodan.

Faptul ca a avut un retur bun cu echipa Concordia Chiajna l-a propulsat pe Laurentiu Reghecampf pe primele locuri in listele cu antrenori motiv pentru care tehnicianul a primit mai multe oferte.

Printre acestea s-a numarat si cea a patronului lui Rapid, George Copos, cu care a si semnat in vara un contract, a anuntat Anamaria Prodan, sotia tehnicianului roman.

Conform acesteia documentul a fost insa reziliat de George Copos dupa ce Laurentiu Reghecampf a fost ofertat si de Gigi Becali, seful FC Steaua Bucuresti, motiv pentru care tehnicianul a ajuns pe banca ros  – albastra in locul celei alb visinii.

„Reghe ajunsese in vara la Rapid, inaintea lui Sabau, dar apoi a venit oferta de la Steaua. Ii multumesc si acum lui Copos ca i-a permis sa rupa intelegerea pe care o semnase deja. I-a spus Copos: Stiu ca inima ta e la Steaua si nu pot sa nu te las sa mergi acolo!”, a povestit Anamaria Prodan, in cadrul unei emisiuni de la Sport.ro.

Steaua Bucuresti, echipa condusa de Laurentiu Reghecampf, se afla in acest moment pe primul loc in Liga I. Stelistii au reusit luni sa se impuna in fata rapidistilor, scor 1 – 0, gratie unui gol marcat in minutul 95 de Bourceanu.

author avatar
Ionut Zgimbau
815 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger