AcasăSPORTAnamaria Prodan nu mai calca pe la ”U” Cluj pana in decembrie....

Anamaria Prodan nu mai calca pe la ”U” Cluj pana in decembrie. Afla de ce!

Femeia din fruntea gruparii „U”Cluj a ramas intepenita de spate. Prodanca sustine ca a inceput deja un tratament in acest sens la o clinica particulara, anuntand ca se intoarce la echipa abia in luna decembrie. Antrenorul Dulca cere ajutorul oamenilor cu bani din oras.

Anamaria va conduce clubul de la Bucuresti

„U” Cluj este intr-o situatie financiara critica, iar presedintele Anamaria Prodan a anuntat ca a intrat in concediu medical, urmand sa absenteze de la club cel putin o luna.

Fotbalistii lui "U" n-au bani nici sa respire

Intorsi din deplasarea de la Medias, dupa partida pierduta cu 1-2 in fata Gazului, elevii lui Cristi Dulca afirma ca au ajuns la capatul rabdarii. „Suntem echipa in cea mai grea situatie. Jucatorii ma intreaba de salarii, de primele promise pentru cele 11 puncte stranse pana acum si eu nu stiu ce sa le raspund. Astept un ajutor din afara”, marturiseste tehnicianul Universitatii. In acelasi timp Anamaria Prodan a anuntat ca urmeaza un tratament din cauza unei crize de hernie de disc. „Fac elongatie, kinetoterapie, exercitii la sala si injectii. Nu am putut sa ma mai misc. In urmatoarele 15 zile voi urma acest tratament. Mor de frica injectiilor”, a explicat Prodanca.

author avatar
Sebastian Stan
428 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger