AcasăSPORTAnamaria Prodan, amenintari dure la adresa contestatarilor sotului ei

Anamaria Prodan, amenintari dure la adresa contestatarilor sotului ei

(foto: facebook)

Anamaria Prodan a anuntat ca cele sapte persoane care au declarat ca sotul ei ar fi luat niste bani, desi acest lucru nu era posibil, ar putea ajunge la inchisoare.

(foto: facebook)

Directorul general al clubului de fotbal „U” Cluj, Anamaria Prodan, a anuntat ca va depune plangeri penale impotriva a sapte persoane care au declarat ca i-au achitat sotului ei, Laurentiu Reghecampf, suma de 50.000 de euro, prima de mentinere in Liga I a echipei Concordia Chiajna.

„Cele sapte persoane care au mers la notariat si au declarat asa ceva… Pacat, dar le vom face o plangere penala ca sa inteleaga ca nu poti sa-ti bati joc de viata si reputatia unui om onest, care a muncit pe branci sa ajunga aici. Poate, la puscarie, vor avea timp suficient sa reflecteze asupra acestor lucruri”, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan pe pagina sa de Facebook.

Acuzele managerului „U” Cluj, Anamaria Prodan, survin dupa ce sapte persoane, in frunte cu primarul Mircea Minea si fratele acestuia, Gheorghe Minea, au declarat ca pe 6 iunie i-au achitat sotului ei suma de 50.000 de euro, prezentand in acest sens si niste documente false, autentificate de un notar public, desi Laurentiu Reghecampf, actualul antrenor al FC Steaua Bucuresti, nu se afla in tara la acel moment.

author avatar
Ionut Zgimbau
913 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger