AcasăSPORTAnamaria Prodan a pus tunurile pe Miriuță după remiza cu Sepsi. Prima...

Anamaria Prodan a pus tunurile pe Miriuță după remiza cu Sepsi. Prima demisie din Liga 1 după reluarea campionatului

anamaria prodan

Vasile Miriuță a fost demis de la Hermannstadt după egalul de ieri cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Este primul antrenor demis după reluarea Ligii 1.

Tehnicianul nu a rezistat decât un meci de la sosirea Anamariei Prodan la echipa sibiană. Potrivit Telekom Sport, s-ar fi iscat un întreg scandal după ce antrenorul a primit vestea.

„A.F.C. Hermannstadt a încetat astăzi înţelegerea contractuală cu dl Vasile Miriuţă. Tati a revenit la echipă la începutul acestui an şi a fost alături de noi în cantonamentul efectuat în Spania, în ultima parte a sezonului regulat şi în primele 3 etape din Play-out. În mandatul cu nr. 2 în postura de antrenor principal al AFC Hermannstadt, Vasile Miriuţă a obţinut o victorie, 4 rezultate de egalitate şi trei înfrângeri în Liga I, respectiv în Cupa României (contra FCSB). FCH îi transmite şi pe această cale d-lui Vasile Miriuţă mult succes în continuare şi realizări importante în carieră, fiindcă merită din plin!”, se arată pe pagina de Facebook a FC Hermannstadt.

Sâmbătă seară, Hermannstadt a remizat în deplasare cu Sepsi, scor 1-1, în play-out-ul Ligii I, în primul său meci de după pauza cauzată de pandemia de coronavirus.

Vasile Miriuță a mai antrenat la CFR Cluj, Dinamo, Energie Cottbus, Ceahlăul sau ASA Târgu Mureș.

Avea contract până la sfârșitul lunii

Vasile Miriuță avea contract cu FC Hermannstadt până la 30 iunie, potrivit Prosport.ro. Cu două zile înainte de partida de la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, tehnicianul declara că nu are certitudinea postului său în viitor și că i s-a solicitat din partea conducerii un răspuns în privința prelungirii contractului până la finele sezonului.

Termenul limită al răspunsului fiind ora disputării meciului, a declarat acesta. Noul antrenor al Hermannstadtului este, potrivit GSP.ro, spaniolul Ruben Albes (35 de ani).

author avatar
Andreea Vlad
463 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger