AcasăSPORTAnamaria Prodan a demisionat de la U Cluj

Anamaria Prodan a demisionat de la U Cluj

Ana Maria Prodan isi trimite fotbalistii la meciuri cu autocarul

Anamaria Prodan si-a prezentat demisia din functia de presedinte al clubului de fotbal U Cluj anuntand ca lasa echipa pe mainile autoritatilor locale.

Ana Maria Prodan isi trimite fotbalistii la meciuri cu autocarul

Confruntata cu grave probleme financiare si cu protestele fanilor, care i-au cerut in nenumarate randuri sa plece, Anamaria Prodan, presedintele clubului de fotbal U Cluj, a anuntat marti seara ca isi va da demisia din functia pe care o ocupa, urmand sa paraseasca gruparea clujeana.

Ca urmare a acestui fapt, a mai anuntat Anamaria Prodan, echipa va putea fi preluata de catre autoritatile locale, urmand ca Primaria sa fie cea care sa se ocupe de fraiele clubului clujean.

„Anamaria isi da demisia din conducerea echipei. As vrea sa vad daca oficialitatile mai au ce sa faca. Universitatea poate trai la Buzau, echipa poatre trai, contractul este valabil un an de zile, iar terenul va fi omologat maine. Sa vedem in curtea cui vor arunca pisica autoritatile din Cluj. Aceasta echipa poate fi preluata gratis de Primarie. Acum suporterii sa deschida ochii si urechile: de maine echipa poate fi preluata de Primarie. Vreau sa prind ziua in care cei de la Primarie vor veni sa ia echipa. Eu cred ca nu va veni nimeni. Jucatorii sunt legati de Universitatea prin contract si trebuie sa-si faca treaba”, a spus Anamaria Prodan, conform Prosport.

Gestul facut de Anamaria Prodan soseste la doar o zi distanta de la o alta plecare importanta de la clubul clujean, antrenorul Cristian Dulca anuntandu-si demisia de la U Cluj din cauza faptului ca nu a mai fost platit de cateva luni.

U Cluj, echipa de la conducerea careia a plecat Anamaria Prodan, se afla pe locul 13 in Liga 1, cu 11 puncte.

author avatar
Ionut Zgimbau
1.425 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger