AcasăSPORTAnaliza de la miezul noptii

Analiza de la miezul noptii

Petre Grigoras si elevii sai au urmarit evolutia CFR-ului la Braga

Miercuri noapte, tehnicianul viceliderului Ligii 1 nu si-a lasat elevii sa doarma. „Grig” i-a pus pe Radut, Maxim si Ibeh sa urmareasca live meciul dintre Sporting Braga si CFR Cluj, apoi a dezbatut cu toti jucatorii evolutia viitorului adversar din Liga 1.

Petre Grigoras si elevii sai au urmarit evolutia CFR-ului la Braga

Dupa infrangerea cu Petrolul (scor 0-4), in interiorul echipei lui Petre Grigoras au aparut deja primele semne de neliniste. Jucatorii au fost afectati de severul scor incasat la Ploiesti, astfel ca antrenorul a incercat sa-si readuca trupa pe linia de plutire. Gorjenii promit acum un meci mare in compania celor de la CFR Cluj, partida programata duminica seara, in etapa a 9-a a Ligii 1.

Studiul adversarului a fost hotarat de antrenorul Pandurilor sa fie facut in timpul si mai ales dupa consumarea meciului de miercuri seara de la Braga, fotbalistii si tot stafful fiind cu ochii lipiti de televizor, pana dupa miezul noptii. „Nu cred ca vor obosi dupa acest meci. CFR are 20 de jucatori de valori apropiate, astfel ca poate alinia la trei zile doua echipe diferite”, afirma Petre Grigoras.

author avatar
Sebastian Stan
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger