AcasăSPORTANAF blocheaza iesirea din insolventa a clubului Dinamo!

ANAF blocheaza iesirea din insolventa a clubului Dinamo!

Dinamo a platit 4,48% din datoriile istorice ale clubului

Tribunalul Bucuresti a amanat cu o saptamana luarea unei decizii in privinta iesirii din insolventa a FC Dinamo, deoarece ANAF s-a opus inchiderii procedurii pana la solutionarea apelului la hotararea de confirmare a planului de reorganizare.

Dinamo a platit 4,48% din datoriile istorice ale clubului

Administrator judiciar al clubului patronat de Ionut Negoita, Catalin Dascal a declarat ca „este greu de estimat ce anume va dispune Tribunalul saptamana viitoare, fiindca Fiscul s-a opus la inchiderea procedurii, motivand faptul ca a formulat apel la hotararea de confirmare a planului”. In mod normal, sustine Dacal, „e posibil ca instanta sa dispuna fie inchiderea procedurii si reinsertia in activitatea economica a debitoarei, fie sa anunte ca proroga disputarea inchiderii procedurii pana cand se solutioneaza apelul inaintat catre Curtea de Apel”.
Clubul Dinamo a acoperit in totalitate datoriile la inceputul lunii martie, cu doua luni mai devreme decat prevedea planul de reorganizare aprobat de catre instanta, pentru a putea participa in sezonul 2016/ 2017 in cupele europene. In acest sens, la termenul de ieri, „SC FC Dinamo 1948 SA” a solicitat inchiderea procedurii de insolventa si reinsertia societatii in circuitul economic. Conform planului de reorganizare, Dinamo a avut de achitat 3.486.133 de lei, adica 4,48% din suma aferenta masei credale, care se ridica la momentul intrarii in insolventa la 77.826.649 de lei, aproximativ 17,5 milioane de euro.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger