AcasăSPORTAna Maria Reghecampf, vedeta pe un site italian. Peninsularii lauda sexy-impresara!

Ana Maria Reghecampf, vedeta pe un site italian. Peninsularii lauda sexy-impresara!

Specialitii de la calciomercato.com, unul dintre cele mai celebre site-uri de profil din lume, au cazut la picioarele sexy-impresarei Ana Maria Reghecampf.

Italienii i-au dedicat sotiei lui Laurentiu Reghecampf, antrenorul campioanei Steaua Bucuresti, un articol extrem de laudativ.

Intitulat „Ana Maria Reghecampf: de la sotie la agent FIFA”, articolul contine tot felul de informatii interesante despre sexy-impresara, desi poate unele nu sunt tocmai reale.

Despre Ana Maria Reghecampf se spune ca a devenit agent FIFA in 2006, are sub contract 90% dintre fotbalistii care joaca pentru nationala Romaniei si este pe punctul de a-i transfera in Serie A pe Alexandru Bourceanu (Steaua), Ovidiu Herea (Rapid) si Lucian Sanmartean (FC Vaslui).

De asemenea, despre sotia lui Laurentiu Reghecampf se spune ca are sub contract cei mai importanti antrenori din Liga I: Laurentiu Reghecampf, Cristi Pustai, Mircea Rednic, Cosmin Contra si Tibor Selymesi.

De altfel, cu ultimul Ana Maria va face echipa la Sageata Navodari, club la care sotia antrenorului de la Steaua va fi presedinte, dupa ce va renunta la licenta de impresar.

author avatar
Cristi Ionita
441 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger