AcasăSPORTAna Maria Prodan, garantata Emil Boc la „U” Cluj

Ana Maria Prodan, garantata Emil Boc la „U” Cluj

Ana Maria Prodan si-a lasat sotul la Bucuresti pentru a salva "U" Cluj

Noul manager de la “U” Cluj a fost anuntat ca are sprijinul Primariei pentru ca echipa sa ramana in Liga1 . In acelasi timp , conducerea echipei clujene se pregateste pentru prima mutare importanta pe piata transferurilor, fostul timisorean , Dorin Goga.

Ana Maria Prodan si-a lasat sotul la Bucuresti pentru a salva "U" Cluj

Noua conducere a “sepcilor rosii” a inregistrat primele succese, in planul negocierilor pentru preluarea clubului. “De la 1 iulie va incepe auditul dar vreau sa anunt ca nu voi pleca nici in cazul in care nu se ajunge la un numitor comun. Voi conduce clubul chiar daca pachetul majoritar va ramane la Florian Wlater”, a precizat Ana Maria Prodan.

Emil Boc doreste sa fie aproape de lumea fotbalului

Managerul “U” Cluj a stabilit plafonul salarial, care nu va depasi 5000 de euro lunar si a stabilit urmatoarea tinta, fostul jucator de la “U” si Poli Timisoara, internationalul Dorin Goga. “Am incheiat socotelile cu Poli. Voi discuta cu Ana Maria Prodan. Probabil sansele sa revin la “U” sunt mai mari decat sa merg in alta parte”, a declarat Goga, care se va pregati alaturi de lotul lui Claudiu Niculescu. Primarul Clujului , Emil Boc, a anuntat ca va sprijini Universitatea si o asteapta pe doamna Prodan la discutii. “ Toti cei care doresc binele Universitatii Cluj vor avea in mine un partener si un sustinator. Ma voi intalni cu toti cei care doresc ca echipa sa ramana in Liga 1 si sa faca performanta. Ana Maria Prodan se va bucura de tot sprijinul pe care il va cere”, sustine fostul premier.

author avatar
Sebastian Stan
992 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger