AcasăSPORTAna Maria Prodan, cu poalele in capul lui Claudiu Niculescu

Ana Maria Prodan, cu poalele in capul lui Claudiu Niculescu

Claudiu Niculescu si Ana Maria Prodan, aliati doar pentru prima etapa

Umilinta de la Targu Jiu, 2-6 pe terenul Pandurilor, in prima etapa a Ligii 1, a dinamitat atmosfera in tabara Universitatii Cluj.

Claudiu Niculescu si Ana Maria Prodan, aliati doar pentru prima etapa

Managerul ardelenilor, Ana Maria Prodan, a declarat, la finalul partidei, ca antrenorul Claudiu Niculescu este principalul vinovat, deoarece echipa nu a fost bine pregatita din punct de vedere fizic: „N-am vazut asa ceva nici la divizia a treia! Claudiu si-a asumat tot ceea ce a tinut de pregatire, dar eu am vazut pe teren o formatie care a inotat. La 0-3 am si plecat de la stadion”.

Raspunsul fostului atacant nu s-a lasat asteptat, Niculescu sfatuind-o pe sotia lui Reghecampf sa lase fotbalul in grija barbatilor, a celor care lucreaza de ani buni in fenomen: „Eu nu cred despre mine ca as fi vreun Mourinho sau Guardiola, dar am, totusi, 25 de ani in fotbal, dintre care 20 la nivel inalt. Ar trebui sa se inteleaga ca noi incercam la Cluj sa facem fotbal, nu «Tezaur folcloric»! Intotdeauna am respectat femeile, indiferent de domeniul in care lucreaza, si cer acelasi respect. La «U» nu facem reality-show, vrem sa jucam fotbal, iar isteriile de moment nu fac bine nimanui!”.

Sunt sanse mari ca pe Niculescu sa nu-l mai prinda etapa a doua pe banca „Sepcilor rosii”, mai ales dupa ultimul cuvant avut de Ana Maria Prodan: „Imi pare rau de el. Degeaba are 20 de ani in fotbal, se vede ca nu i-a ramas nimic in cap. Ii urez sa apuce 100 de ani in fotbal, dar nu criticind in termeni golanesti conducerea clubului care l-a angajat! Orice conducator poate sa-si critice echipa, dar antrenorul nu are cum sa judece conducatorul. Eu nu pot sa ma supar pe el, deoarece nu este antrenorul principal al echipei, chiar daca are aceste aspiratii. Nu poti sa antrenezi sau sa faci comentarii cand nu ai licenta Pro. Poti, in schimb, sa ajuti antrenorul principal, sa pui copete, daca la asta te pricepi. Ma distreaza declaratiile lui si astept ca el, din calitatea sa de antrenor secund, sa ma contrazica prin rezultate pe teren, nu prin vorbe in mass-media. Cred ca este mai bine sa ma lase pe mine sa vorbesc deoarece am aproape 40 de ani in TV, pentru ca acolo m-am nascut, si destui in fotbal”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
373 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger